Najlepša darila za otroke

Vsak starš se kdaj sprašuje kakšno darilo naj izbere za svojega otroka. Kaj bi ga najbolj razveselilo? In da je ob tem še kakovostno, uporabno in varno?

Preberite si kaj so najlepša darila za otroke. Čeprav so darila zelo različna, vsa imajo nekaj enakih lastnosti: ne pokvarijo se, ne polomijo se, nimajo omejen rok trajanja in za vedno ostanejo lep spomin!

1. Dojenček – najlepše darilo za otroka

Čeprav se ne bi vsi strinjali je po mojem mnenju najlepše darilo za otroka sorojenec. Novo življenje in nova radost. Nekdo, ki bo s otrokom delil otroštvo in kasneje tudi življenjske izzive. Prijatelj za vse življenje. Vendar tega darila se ne da kupiti.

2. Kakovosten čas s starši – najboljše darilo za otroke

Čas, ki ga preživite z najdražjimi je neprecenljiv. Zato odložite delo, pozabite na skrbi in posvetite se svojim otrokom. Največ šteje kakovosten čas, ki preživite z najdražjimi. Pustite vse in pojdite se igrat s svojimi otroci!

3. Doživetja – nepozabni trenutki za vse nas

Česa se najbolj spomnite iz otroštva? Doživetij! Spominjamo se ljudi, ki smo jih imeli radi in s katerimi smo nekaj lepega doživeli. Spominjamo se krajev, ki smo jih obiskali, zato skoraj vsi ljudje radi potujejo. Zato svojemu otroku podarite izkušnjo potovanja, raziskovanja, ustvarjanja, preprosto igro nekje druge ali malo drugače. Skupni trenutki in čas, ki ga namenimo en drugemu je tisto kar v življenju najbolj šteje.

4. Živali za otroke – prijateljstva so tudi darilo

Vsak otrok si prej ali slej zaželi hišnega ljubljenčka in z zagotovostjo trdim, da je pes pri večini otrok na vrhu seznama želja. verjetno so pri tem ključne lastnosti psov: zvestoba, igrivost in brezpogojna ljubezen. Da je mehek in topel, ter vsaj na samem začetku podoben plišastim igračkam. Tudi hrček je lahko odličen prijatelj vašemu otroku in za začetek odličen pokazatelj ali je otrok dovolj zrel za hišnega ljubljenčka. Živali prinašajo odgovornost in za njih je treba ustrezno skrbeti, tako da vsekakor ne gre za odločitev čez noč. A vendarle vsak od nas odraslih se tudi desetletja kasneje z nasmehom na licu spominja svojih hišnih ljubljenčkov. Zato so živali TOP darilo za otroke.

5. Knjige za otroke

Dobra knjiga za otroke ne bo stala na polici! V rokah staršev i otrok bo pripovedovala svojo zgodbo znova in znova. V resnici so knjige most med nami – povezujejo nas ne glede na čas in kraj kjer se nahajamo! Knjige povezujejo:
• pisca in bralca,
• starša, ki bere in otroka, ki posluša,
• ljudi, ki imajo podobne interese,
• ljudi, ki jih povezuje podoben hobi,
• ljudi, ki iščejo nasvete ali znanje na posameznem področju.

Ste že slišali za rek: na krilih domišljije? Knjige nas preprosto odnesejo v svet domišljije in nam omogočajo da se vživimo v življenja, doživetja in razmišljanja drugih. Defnitivno je knjiga najlepše darilo za otroka, ki ga lahko kupite večkrat letno in je investicija v otrokov razvoj domišljije.

Prepričani smo, da je naša DVOJEZIČNA PERSONALIZIRANA KNJIGA, čudovito darilo za otroka! Otroci so navdušeni, ker prav oni nastopajo v knjigi, poleg tega pa knjige MINI POLIGLOTINI omogočajo pristen čas s starši in učenje novega jezika 😀

Tudi vi lahko naročite čudovito darilo za svojega otroka! Knjigo ustvarite tukaj, v košarici pa skopirajte promocijsko kodo NAJDARILO in podarimo vam 15% popusta. Zagotavljamo, da bo vaš otrok navdušen!

dr. Mojca Stubelj Ars, MINI POLIGLOTINI