Izbirnik 1-6

Ta knjiga je eno najlepših daril, ki sem jih kupila svoji hčerki. Vedno znova si želi, da jo bereva pred spanjem in skoraj vedno zaključiva s pogovorom o najinih srečnih trenutkih. Poleg tega si je zapomnila številne italijanske besede iz knjige zelo hitro!

Tanja iz Slovenije

Knjigo je sin dobil od babice za 6. rojstni dan, a smo že čez dva dni naročili še eno za mlajšo sestrico. Naravnost prelepa knjiga! Sedaj beremo obema in skoraj vedno pogovor nanese na to kako lep je bil naš dan.

Sara iz Nemčije

Vzgoja našega dvojezičnega sina je veliko bolj zabavna s to knjigo. Jaz berem pravljico v francoščini, mož pa v angleščini. Odvisno od tega kdo daja Emanuela spat… Sin se ob tem silno zabava in nama odgovarja v obeh jezikih dokaj tekoče.

Ariele iz Francije

Sinu sem kupila dvojezično personalizirano knjigo, ker je mož Anglež in govori s sinom izključno v angleščini. Vsi ostali pa govorimo italijanski jezik. Manuelu je knjiga tako zelo všeč, da jo je nesel pokazat v vrtec!

Donatella iz Italije

Vnukinji sem podarila knjigo, saj se bo letos v šoli učila angleščino. Hči ji bere v slovenskem in angleškem jeziku in pravi, da Ema že pozna kar nekaj angleških besed iz knjige. Zelo sem vesela sem, ker mi je Ema rekla, da je to njena najljubša knjiga.

Marija iz Slovenije